Tero Arteli, OH2LCQ/OH2HD

Hei, olen neljäkasi, naimisissa ja kolmen lapsen isä. Poikani Jaakko käy koulua ja täytti neljätoista. Tytär Henriikka syntyi marraskuussa 1996 ja on siis kohta kahdeksan vuoden ikäinen. 30.08.2000 syntyi millenium-vauva, joka on myös tyttö, nimen hän sai 1.10. ja hänestä tuli Aurora.
Koiratkin ovat vakiinnuttaneet asemansa Peräkorpeen muuton myötä. Jami "The Dobermann-Schäffer" ja Dori "The toinen samalainen" vahtivat taloa tunnollisesti.
Jaakko pelaa kaikenlaisia pelejä (liiankin) ahkerasti. Hän onneksi harrastaa myös judoa ja rumpujen soittoa.
Vaimoni Heini on laittanut oman kotisivunsa Tänne omalle palvelimelle.
Harrastan musiikkia, pidämme pystyssä omaksi huviksi 70-luvun classic-rock covereitasoittavaa bändiä nimeltään: U. Petolahti Undercover. (laulan, soitan huuliharppua). Toinen bändi The Mieli Sairaala tekee enemmän omaa musiikkia ja soitan siinä bassoa.
Asun vajaat 50km Helsingistä pohjoiseen 3-tietä, Nurmijärven Rajamäki-nimisessä pienessä kylässä, jossa tehdään viinaa ja etikkaa. Kotikoneena käytän itserakentamaani Pentium P4 3Ghz. Vedätytin kotiin ADSL liittymän, joka on osoittautunut loistavaksi ratkasuksi, eikä ollut kallis. Koneessani on Linux SUSE ja muuta ei juuri tarvita. Jonin kanssa Linux on tullut tutuksi Joni.
Harrastuksiin kuuluvat myös Radioamatööritoiminta (OH2LCQ ja OH2HD), moottoripyöräily ja vanhat Volvot.
E-Mailia voi lähettää klikkaamalla sivun alareunassa olevaa tunnusta.
p. +358-(0)50-535 0606 (gsm)


E-Mail: tero@arteli.net

Paluu Teron pääsivulle päivitetty 02.03.2004